Dit eenpansgerecht staat binnen 30 minuten op tafel
Hollandse pot, move over! Vanavond staat er een culinair reisje naar Azië op het menu. Wij gaan voor deze ramen-wokschotel met varkensvlees en groente. Een supersnel eenpansgerecht, dus weinig gedoe. Precies waar we van houden!
Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan dit artikel.
Zo maak je de ramen-wokschotel met varkensvlees en groente:
- Kook de ramen noedels volgens de instructies op de verpakking. Giet af.
- Mix in een kleine kom de sojasaus, ketchup, worcestersaus, suiker en rode pepervlokken.
- Zet een koekenpan op het vuur en verhit hierin 2 eetlepels olie. Voeg het varkensvlees toe en bak 2 à 3 minuten, totdat het niet meer roze is. Haal het vlees uit de pan en leg het op een bord.
- Doe in dezelfde koekenpan de broccoli en roerbak deze in de achtergebleven olie, gedurende 3 minuten. Voeg de coleslaw mix, bamboescheuten en knoflook toe en wok nog 3 à 4 minuten. Giet de sojasaus erbij en voeg het varkensvlees toe. Doe ook de gekookte ramen noedels erbij en roer goed door.
- Eet smakelijk!
Lees ook: Recept: Thaise rode curry met kip
Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!
Bron: Taste of Home | Beeld: Videostill