Sunayna

Wat heb je nodig:
– Kant-en-klaar croissantdeeg
– Bruine suiker
– Kruiden zoals appeltaartkruiden of kaneel
– Appel
– Nootjes of rozijn naar eigen keus

Volg deze stappen:
1. Leg het croissantdeeg op een ovenschaal met bakpapier.
2. Beleg het deeg met een laagje suiker en wat kruiden. Vind je een bite lekker dan kan je er wat gehakte nootjes, rozijnen of chocolade op strooien.
3. Snij de appels in schijfjes en doop ze in wat gesmolten boter. De appel mag geschild worden maar met schil is natuurlijk veel gezonder!
4. Leg op elke vel deeg een schijfje appel en rol ze op tot een mooi croissantje.
5. Bak ze voor 10 tot 15 minuten in de oven op 180 graden. Let op! Ze hoeven alleen een goudbruin laagje te krijgen.

En klaar zijn ze! Tijd om te smullen.


Pagina 2/2

Beeld: videostill Food Wishes