Deze pasta lust iedereen!
Ben je de standaard pastasauzen als rode-, carbonara of pestosaus zat en wil je weleens iets anders proberen? Dan is deze pasta met biefstuk en champignonsaus een echte aanrader! De saus heeft veel weg van de Russische stroganoffsaus en is een echte smaakmaker. Gelukkig ben je voor de bereiding maar een paar minuten kwijt. Nog even in de oven en je tovert een heerlijke maaltijd op tafel.
Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.
Zo maak je het:
- Snijd de biefstuk in dunne reepjes.
- Zet een diepe koekenpan of gietijzeren pan op middelhoog vuur en voeg de olijfolie toe.
- Voeg in gedeelten de biefstuk toe en breng op smaak met zout en peper.
- Bak, af en toe roerend, tot het gaar is, ongeveer 10 minuten.
- Snipper de ui, voeg toe en kook tot ze zacht zijn, ongeveer 3 minuten.
- Voeg de champignonsoep, gesneden champignons en sherry toe. Breng aan de kook en laat sudderen.
- Laat 1 uur sudderen tot het vlees zacht is of zet het in de oven en bak 1 uur op 190 °C.
- Serveer met een pasta of rijst naar keuze.
- Garneer voor het opdienen met peterselie.
- Eet smakelijk!
Ook lekker: Zo maak je makkelijk een focaccia in een gietijzeren pan
Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!
Bron: Delish | Beeld: Videostill