Naomi
30 min.
4 pers.
Ingrediënten
  • 200 gram bloem
  • 3 eetlepels suiker
  • 1 eetlepel bakpoeder
  • Een snuf zout
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 240 milliliter melk
  • 10-14 eetlepels Nutella

Pannenkoeken gevuld met Nutella zijn fantastisch

Toegegeven: wij zijn dol op pannenkoeken. Toch moet de traditionele pannenkoek met stroop plaats maken voor een nieuwe variant. Deze variant bevat onze andere grote liefde: Nutella. Twee heerlijke pannenkoeken gevuld met Nutella. Wie wil dat nou niet? 

Wat moet je doen?

  • Bekleed een bakplaat met bakpapier en maak rondjes van 1,5 eetlepel Nutella. Doe dit 7 á 8 keer en stop de plaat dan 15 tot 20 minuten in de vriezer.
  • Meng in een middelgrote schaal de bloem, suiker, bakpoeder en zout samen. Voeg daarna de eieren, vanille-extract en melk toe.
  • Maak hier een mooi glad mengsel van.
  • Verwarm wat boter in de pan en doe er wat van het pannenkoekenmengsel in.
  • Leg hier een bevroren plak Nutella op en doe er nog een laag van het mengsel over.
  • Bak de pannenkoek mooi goudbruin aan beide kanten en serveer ze gelijk.

Lees ook: Zo maak je met maar 5 ingrediënten de banaanpannenkoeken van je dromen

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Tiphero | Beeld: videostill Tiphero