Christel

Wij watertanden nu al!

De combinatie pindakaas en chocolade is iets waar we altijd weer van kunnen genieten. Op de boterham of als taartje; we krijgen er nooit genoeg van. Heb jij ook wel zin in deze hemelse combinatie? Maak dan eens deze pindakaaskoekjes. Je hebt er maar een paar ingrediënten voor nodig!

Wat heb je nodig voor 20 koekjes?

  • 250 gram pindakaas
  • 150 gram suiker
  • 160 gram chocoladedruppels
  • 1 groot ei, losgeklopt
  • snufje bak soda

Wat moet je doen?

  • Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Doe alle ingrediënten in een kom en roer dit tot een geheel.
  • Rol 20 kleine balletjes uit het deeg en leg deze op de bakplaat.
  • Bak de koekjes 12 á 14 minuten.
  • Laat de koekjes helemaal afkoelen voor je ze eet.
  • Geniet ervan!

Lees ook: Nooit meer sloffe koekjes! Zo blijven ze veel langer knapperig!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: My Recipes | Beeld: Pexels