Desy

Verhit de oven voor op 175 graden. Vet een cakevorm in met boter of bakspray. Doe de bloem, suiker, bakpoeder, 1,5 theelepel kaneel, zout, karnemelk, olie, eieren en vanille in een grote kom. Mix het geheel in drie minuten tot een glad beslag.

Doe het beslag in de ingevette cakevorm en strijk de bovenkant glad met de bolle kant van een lepel. Doe twee eetlepels witte suiker, 1 theelepel kaneel en boter tot een kruimelig geheel. Verdeel dit mengsel over de gladgestreken cake. Zet de vorm in de oven en bak 50 minuten in de voorverwarmde oven. De cake is gaar wanneer een satéprikker er schoon uitkomt. Laat de vorm afkoelen op een rek. Wil je de cake een tijdje bewaren, wikkel hem dan in aluminiumfolie.

Pagina 2/2

Lees ook: Citroenpers in huis? Dan gebruik je deze waarschijnlijk je hele leven al verkeerd

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Beeld: videostill