Mini-hotdogs met maar drie ingrediënten!
Krijg je binnenkort visite of heb je zelf gewoon zin in een lekker hapje? Zoek niet verder: deze mini-hotdogs zijn om je vingers bij af te likken en heel simpel te maken! Lees gauw verder voor de ingrediënten en de bereidingswijze!
Het is toch altijd wel leuk om, als er visite bij je langs komt, eens iets anders op tafel te zetten dan de gebruikelijke schaal met kaas, worst en plakjes komkommer. Helaas kost het vaak heel veel tijd, moeite en boodschappen om eens iets heel bijzonders op tafel te zetten. En laat je daar nu nét geen zin in hebben! Omdat wij dat gevoel helemaal kunnen begrijpen, delen we vandaag deze heerlijke mini-hotdogs met je!
Dit heb je nodig:
- hotdogs
- cheddar (of andere kaas)
- bladerdeeg
Zo maak je het:
- Leg een bladerdeeg vierkantje neer en leg hier een plakje kaas op. Leg er een hotdog op en rol het bladerdeeg op.
- Snijd het rolletje in ongeveer drie gelijke stukjes. Doe dit totdat je hotdogs op zijn.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier en stop de rolletjes 15 minuten in de oven op 220 graden. Even laten afkoelen en ze kunnen meteen op tafel!
- Tip: smeer ook eens mosterd bovenop het plakje kaas, dat zorgt voor een echt ‘hotdog-effect’!
Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!
Beeld: Videostill YouTube