Wij duiken meteen de keuken in!
De zoete aardappel kent ontzettend veel voordelen. Zo kan het je bloeddruk verlagen, stimuleert het je spijsvertering en is het goed voor je ogen en huid. Des te lekkerder is het om zoete aardappel in een gerecht te verwerken, voornamelijk wanneer je er rösti van maakt!
Tip: dit gerecht is superlekker met zalm!
Dit heb je nodig voor de rösti:
- 250 gram geschilde zoete aardappel
- 3 bosuitjes
- 1 ui
- 2 eetlepels bloem
- 1 theelepel bakpoeder
- Knoflookpoeder
- Paprikapoeder
- Peper
- Zout
Dit heb je nodig voor de dip:
- 1 bekertje crème fraîche
- 100 milliliter volle yoghurt
- Snufje zout
- Snufje Peper
- Dille naar smaak
- Bieslook naar smaak
Lees op de volgende pagina hoe je het gerecht maakt!
Pagina 1/2