Wat moet je doen?
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Zeef alle droge ingrediënten in een kom.
- Doe de Nutella in een bakje en verwarm deze voor ongeveer 20 seconden in de magnetron. Zo wordt het makkelijker om de Nutella te roeren. Voeg de boter aan de hazelnootpasta toe en roer dit tot een geheel.
- Voeg het ei en de melk toe aan het Nutellamengsel en mix dit tot alles goed is vermengd.
- Combineer de droge ingrediënten met het Nutellamengsel. Roer net zo lang tot er geen klontjes meer zijn.
- Voeg vervolgens de Maltesers en Kinder Chocolade aan het beslag toe en roer dit losjes door het mengsel.
- Vul de cupcakevormpjes voor driekwart met het beslag. Zet de cupcakes daarna voor ongeveer 25 minuten in de oven.
- Wanneer de cupcakes in de oven zitten, kun je de topping maken. Klop de roomkaas en Nutella tot een geheel en laat dit vervolgens minstens een uur in de koelkast staan.
- Laat de cakejes helemaal afkoelen wanneer ze klaar zijn. Doe de topping daarna in een spuitzak en versier de cupcakes met de Nutellaroomkaas.
- Als laatste verdeel je zoveel Kinder Chocolade en Maltesers over het cakeje als jij wilt.
Kun je geen genoeg krijgen van Nutella? Probeer deze Nutellataart dan ook eens!
Pagina 2/2
Lees ook: Citroenpers in huis? Dan gebruik je deze waarschijnlijk je hele leven al verkeerd
Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!
Bron: Comfort Snacks | Beeld: videostill