Toveren met crackers!
Crackers zijn heerlijk tijdens ontbijt, lunch of diner, maar we hebben een recept gevonden dat ook tussendoor om te watertanden is. Dus als lekker tussendoortje of als toetje zal dit echt de show stelen! Wij gaan het zeker proberen te maken.
Zo maak je het:
- Leg wat aluminiumfolie op een ovenplaat. Leg vervolgens de crackers op het aluminiumfolie.
- Smelt de boter en de bruine suiker in een pannetje en laat dit 3 minuten koken.
- Verspreid het mengsel van boter en bruine suiker over de crackers en zet de ovenplaat in een voorverwarmde oven (5 minuten op 175 graden Celsius).
- Daarna leg je wat stukjes chocolade op de warme ovenplaat en laat je dit 3 minuten smelten. Daarna smeer je de chocolade uit. Laat het rustig afkoelen en zet het daarna met de plaat ongeveer 20 minuten in de koelkast.
- Breek het gewoon af als een chocoladereep en smullen maar! Is een keer wat anders toch? Eet smakelijk!
Lees ook: Te veel gegeten? Déze tips verminderen je volle gevoel!
Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!
Beeld: Pixabay