Een heerlijk Mexicaans gerecht
We zijn dol op de Mexicaanse keuken! Een lekkere fajita gaat er dan ook altijd wel in. Deze variant met heerlijk malse steak is waarschijnlijk een nieuwe favoriet van ons — en misschien binnenkort ook wel van jou! Naast de steak bestaat de vulling uit ui, paprika en tomaat. Je maakt de fajita helemaal af met kaas en koriander. Dat wordt smullen!
Zo maak je de steak-fajita’s:
- Leg de gesneden uien en paprika’s in de slowcooker.
- Leg de flank steak er bovenop.
- Strooi de tacokruiden, knoflook, limoen en in blokjes gesneden tomaten er overheen.
- Dek de slowcooker af en kook het geheel 4 uur op high of 8 uur op low.
- Verwijder de steak uit de slowcooker.
- Optioneel: braad de steak 4-5 minuten tot hij knapperig is.
- Snijd de steak in dunne reepjes.
- Voeg het vlees weer toe aan de slowcooker en combineer met andere ingrediënten.
- Leg een tortilla op je bord vul hem met de steekmix uit de slowcooker.
- Garneer eventueel met koriander en cotija-kaas.
- De steak-fajita’s zijn klaar, geniet ervan!
Ook lekker: Recept: mini kip-fajita rolletjes
Wil je dit recept bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!
Bron: Tasty | Beeld: Videostill Tasty