Cheesecake maken was nog nooit zo makkelijk!
Soms heb je zin in een zoete lekkernij als bijvoorbeeld een taartje, maar wil je het eigenlijk het liefst bij een puntje houden. Een taart bakken kost dan vaak redelijk wat tijd. Herkenbaar en geen zin om te wachten tot je taart eindelijk uit de oven komt? Dan moet je dit recept voor makkelijke en snelle cheesecake eens proberen!
Nog een voordeel: je hebt er bijna niets voor nodig.
Zo maak je het:
- Verkruimel de koekjes in een blender of verkruimel ze door in een diepe schaal te leggen en fijn te stampen met een stamper.
- Meng de gesmolten boter door de kruimels. Verdeel de kruimels op de bodem van de springvorm en druk het goed aan met je vingertoppen of een lepel.
- Klop in een grote schaal de slagroom, mon chou en de suiker tot een egale mix. Schenk de mix over de kruimelbodem in de springvorm.
- Zet de cheesecake ± 4 uur in de koelkast om op te laten stijven.
- Optioneel: versier de cheesecake naar keuze (bijvoorbeeld met kaneel, vers fruit, kokosrasp, chocoladesaus of snippers)
Lees ook: Op deze manier maak je de smeuïgste gehaktballen ooit!