Een heerlijke maaltijd in een handomdraai
Soms snakken we naar een lekkere pasta die klaar is in een oogwenk. Hoewel pasta vaak snel klaar is, vergt het snijden van de groentes en het maken van de saus wel wat tijd. Wil je snel kunnen genieten van comfort food? Maak dan eens Mac ’n Cheese in een mok in de magnetron.
Wat heb je nodig voor 1 portie?
- 30 gram pasta
- 175 milliliter koud water
- 60 millilter melk
- 1 theelepel maizena
- 4 eetlepels cheddar kaas, geraspt
- zout en peper naar smaak
- grote magnetronbestendige mok
Wat moet je doen?
- Doe de ongekookte pasta in de mok en voeg het water toe.
- Zet de mok in de magnetron voor 3 á 4 minuten. Controleer tussendoor of de pasta klaar is.
- Gooi het overgebleven water weg en schenk de melk, maizena en cheddar kaas bij de pasta.
- Zet de mok 1 minuut in de magnetron.
- Roer de pasta goed door en breng eventueel op smaak met wat zout en peper.
- Geniet ervan!
Lees ook: Zo maak je een slank broodje ‘shoarma’
Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!
Bron: Bigger Bolder Baking | Beeld: videostill