Christel
10 + 60 min in de koelkast min.
4 - 6 pers.
Ingrediënten
  • 180 milliliter Limoncello
  • 125 gram frambozen
  • 165 gram aardbeien, in parten gesneden
  • 750 milliliter rosé
  • 1 middelgrote citroen, dun gesneden
  • IJsklontjes, om te serveren

Deze cocktail is overheerlijk!

De warmere dagen komen er weer aan. Dat betekent dat we weer van het zonnetje mogen genieten en dat doen we het liefst met een zonnebril op de neus en een ijskoud drankje in de hand. Ben jij dol op sangria’s? Til deze alcoholische versnapering dan eens naar een hoger niveau door deze Limoncello-rosé sangria te maken!

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan de pagina.

Wat moet je doen?

  • Doe de limoncello, frambozen, aardbeien, rosé en de helft van de citroenschijven in een grote kan. Roer tot alles goed is vermengd.
  • Zet de kan een uurtje in de koelkast
  • Vul de glazen met ijsklontjes en schenk de sangria met het fruit in de glazen. Garneer de sangria met nog een citroenschijfje.
  • Geniet ervan!

Ook lekker: Perzik-whiskeycocktail

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: The Kitchn | Beeld: Videostill