Wat moet je doen?
- Bak het gehakt in een grote pan gaar en voeg daarna de uien toe. Doe de knoflook in de pan wanneer de ui zacht is geworden.
- Roer de tomatensaus en de tomaten door de saus en pluk de blaadjes basilicum van de plant. Snijd de basilicum fijn en voeg dit toe aan de saus.
- Schenk de bouillon bij de saus en laat de saus voor 30 minuten op het vuur staan, zodat de saus dik wordt.
- Voeg als laatst de zout, peper, chilivlokken en peterselie naar smaak toe.
- Laat de saus op een laag vuur staan.
- Breek de spaghetti doormidden en kook de spaghetti in zes á zeven minuten.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Laat de spaghetti uitlekken en doe deze daarna weer in de pan en roer daar meteen de roomkaas doorheen.
- Roer daarna de huttenkase, mozzarella en parmezaanse kaas door de pasta heen en voeg als laatste de spaghettisaus toe.
- Bekleed en taartvorm met de doorsnede van 24 centimeter met bakpapier en vet de randen in.
- Plaats de spaghetti in de vorm en druk dit goed aan.
- Verdeel mozzarella en parmezaanse kaas naar smaak over de taart.
- Doe de taart voor 15 minuten in de oven. Garneer de spaghettitaart met wat gesneden peterselie en klaar is kees!
Probeer ook:
- Overheerlijk: Pasta met champignons in een romige wijnsaus
- Geen zin, geen probleem! Deze ovenpasta maak je binnen een kwartier met maar 6 ingrediënten!
- Deze heerlijke Boursinpasta flans je binnen 20 minuten in elkaar en is overheerlijk!
Bron: Divas Can Cook | Beeld: videostill
Pagina 2/2