En maar een paar ingrediënten!
Nu de dagen lang en warm zijn hebben veel mensen behoefte aan lichte maaltijden. Deze kipfilet met een knapperig mosterd-korstje zijn dan ideaal. Ze pas heel goed bij groente en aardappelen, maar ook naast een frisse salade. Je hebt er ook maar een paar ingrediënten voor nodig dus kunt snel weer lekker buiten zitten!
Zo maak je het:
- Verhit een grillpan op middelhoog vuur. Snijd iedere kipfilet in de lengte in zes stukken en breng op smaak met zout en peper.
- Doe voldoende olie in de grillpan en plaats hierop de kipstukken. Bak de stukken ongeveer 2 tot 3 minuten per kant totdat ze licht geschroeid en goed gaar zijn.
- Haal de kipstukken uit de pan en leg op een bord of een bakplaat. Doe de mayonaise en de mosterd in een kommetje. Verkruimel de pretzels op een grote plaat en combineer met geraspte kaas.
- Haal een kipstuk door de mosterdmayonaise en rol door het pretzel- en kaasmengsel totdat het volledig bedekt is. Serveer met extra mosterdmayonaise.
Lees ook: Zo maak je heerlijke gefrituurde garnalen in de Airfryer
Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!
Bron: Foodnetwork | Beeld: videostill