Naomi

Het is zo simpel!

Chinese koe lo yuk is heel lekker, ondanks dat de naam ons anders doet vermoeden. De heerlijke deegballetjes met zoetzure saus strelen je tong en wij zijn altijd teleurgesteld over de portie, omdat we gewoonweg altijd meer willen. Nu kunnen we er zoveel maken als we willen!

Wat heb je nodig voor Chinese koe lo yuk?

  • 1 pot Chinese zoetzute roerbaksaus
  • 1 pakje tempuramix
  • 1 blik vruchtjes
  • 300 gram hamlappen, in blokjes

Wat moet je doen?

  • Verwarm de olie op 180 graden en doe de tempuramix in een kom. Voeg hier ongeveer 200 milliliter water aan toe en maak er een beslag van.
  • Haal de vleesblokjes door het beslag en bak ze in 2 porties in 5 minuten goudbruin en gaar.
  • Haal de vleesblokjes uit de pan met een schuimspaan en laat ze even uitlekken.
  • Verwarm de roerbaksaus en de vruchtjes.
  • Giet dit over de balletjes en eet smakelijk!

Lees ook: Met dit recept kan iedereen die heerlijke Chinese tomatensoep maken

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AH | Beeld: videostill