Je maakt het nooit meer met paneermeel!
Ook zo’n fan van een visje op z’n tijd? Dan moet je dit recept echt eens proberen! We garanderen je; als je dit recept hebt geprobeerd paneer je je visjes echt nooit meer met paneermeel! Ga gauw naar de winkel en haal de volgende ingrediënten:
Dit heb je nodig (voor 4 personen):
- visfilet voor 4 personen (bijvoorbeeld kabeljauw)
- 325 gram aardappelpuree (bereid)
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 theelepel gedroogde tijm
- 1 theelepel gedroogde oregano
- zout en peper
- 1 ei, geklopt
Zo maak je het:
- Mix de aardappelpuree met de knoflookpoeder, de tijm, de oregano, het zout en de peper.
- Klop het ei op.
- Dip de visfilet in het ei en haal de filets vervolgens door de aardappelpuree. Zorg dat ieder stukje van de vis goed bedekt is met puree.
- Verhit olie in een pan en frituur de filets in de pan, ongeveer tien minuten aan beide kanten. Serveer met lekkere groenten!
Eet smakelijk!
Bron: Food | Beeld: pxhere