Christel

Een match made in heaven!

Iedere chocoladeliefhebber eet graag een stukje KitKat of doet zich tegoed aan wat fudge (of allebei). Combineer deze twee en je hebt een heerlijk hapje met crunch in het midden. Alleen al van het idee gaan we watertanden!

Wat heb je nodig?

  • 525 gram chocolate chips
  • 420 milliliter gecondenseerde melk
  • 30 milliliter slagroom
  • 26 kleine KitKat-repen
  • Een scheutje vanille extract

Zo maak je de KitKat-fudge:

  • Doe de chocolate chips in een kom en schenk de gecondenseerde melk erover.
  • Zet de kom in de magnetron, verwarm de chocolade met intervallen van dertig seconden en roer door het mengsel heen.
  • Voeg vanille extract toe wanneer de chocolade helemaal is gesmolten en roer opnieuw.
  • Bekleed een brownievorm met bakpapier en verdeel de helft van de fugde over de bodem.
  • Leg 18 KitKat-repen op de fudge en druk deze voorzichtig aan.
  • Verdeel de rest van de fudge over de KitKats en snijd de acht overgebleven repen in stukjes. Sprenkel dit vervolgens over de fudge heen.
  • Plaats de KitKat-fudge minimaal vier uur in de koelkast, voor deze wordt opgegeten.

Krijg je nooit genoeg van chocolade? Dan vind je deze recepten vast ook erg lekker!

Bron: TipHero | Beeld: videostill