Kit Kat gehuld in nog meer chocolade en filobladerdeeg
Een Kit Kat is al een superlekkere snack op zich. Menig chocoladefan denkt er dan ook niet aan om het een upgrade te geven. Al is dat zeker de moeite waard. Maak eens deze Kit Kat Rolletjes. Met maar een paar ingrediënten flans je ze in elkaar.
Gebruikers van de mobiele versie van de website vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.
Zo maak je het:
- Leg een filobladerdeegplakje voor je neer (in een diamantvorm naar je toe, niet recht naar je toe).
- Plaats een beetje van de gesmolten chocolade in het middelste deel van het onderste deel. Leg hier vervolgens het mini Kit Katje bovenop.
- Vouw het onderste puntje als eerste over de Kit Kat. Plaats daarna de zijkanten over de Kit Kat en maak het bovenste stukje van het bladerdeegplakje nat. Rol daarna helemaal op.
- Herhaal dit proces voor de overgebleven plakjes en Kit Katjes.
- Schenk olie in een diepe pan en zorg dat je een laag van een paar centimeter olie in de pan zit. Verhit de olie.
- Doe de helft van de Kit Kat rolletjes in de olie en frituur een minuut. Draai daarna om en frituur nog een minuut. Haal ze daarna uit de olie en laat uitlekken op keukenpapier. Frituur daarna de overgebleven rolletjes.
- Serveer de rolletjes met wat poedersuiker en karamelsaus om te dippen.
- Geniet ervan!
Lees ook: Recept: romige spinazie met zalm in bladerdeeg
Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!
Bron: Delish | Beeld: Videostill Delish