Mjammie: Kaneelbrood-pannenkoekjes met roomkaasglazuur
Kaneelbrood-pannenkoekjes, het is niet erg gezond om jezelf elke dag in een stapel van deze pannenkoeken te voorzien voor het ontbijt, maar eens in de zoveel tijd is het een heerlijke manier om te ontbijten. Zeker wanneer het weekend is. Loop jij wel warm voor een stapeltje warme, luchtige pannenkoeken? Dan is dit recept iets voor jou.
Dit heb je nodig voor de kaneelvulling:
- 55 gram ongezouten boter
- 50 gram lichte bruine suiker + twee eetlepels
- halve theelepel kaneel
Dit heb je nodig voor de roomkaasglazuur:
- 55 gram ongezouten boter
- 55 gram roomkaas, op kamertemperatuur
- 90 gram poedersuiker
- halve theelepel vanille-extract
Dit heb je nodig voor de pannenkoekjes:
- 130 gram zelfrijzend bakmeel
- 2 theelepels baking powder
- snufje zout
- 240 milliliter melk
- 1 groot ei
- 1 eetlepel olie
Lees op de volgende pagina hoe je het maakt.
Pagina 1/2