Je blijft hier van eten
Lekker snoepen, wie wil dat nou niet? Deze toffee’s heb je zo in elkaar geflanst en ze zijn heerlijk! Pas alleen wel op; het blijft vaak niet bij eentje en die hele bak zal al snel op zijn.
Waar wacht je nog op?
Wat heb je nodig? (voor 24 toffee’s)
- 360 gram poedersuiker
- 50 gram cacaopoeder
- 1-2 theelepels kaneel
- 125 gram boter
- 4 eetlepels melk
- 1 theelepel vanille-extract
Wat moet je doen?
- Bedek een bak- of cakeblik met bakpapier.
- Smelt de boter en laat het een beetje afkoelen.
- Voeg vervolgens de melk en het vanille-extract erdoor.
- Zeef de cacaopoeder, poedersuiker en kaneel in een aparte kom.
- Giet het melkmengsel erbij en roer het met een lepel door elkaar tot het een geheel vormt.
- Giet het in de vorm en laat het in de koelkast goed afkoelen.
- Snijd er blokjes van.
- Bewaar ze in de koelkast.
Dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!
Bron: Allrecipes | Beeld: videostill, YouTube