Naomi

Je blijft hier van eten

Lekker snoepen, wie wil dat nou niet? Deze toffee’s heb je zo in elkaar geflanst en ze zijn heerlijk! Pas alleen wel op; het blijft vaak niet bij eentje en die hele bak zal al snel op zijn. 

Waar wacht je nog op?

Wat heb je nodig? (voor 24 toffee’s)

  • 360 gram poedersuiker
  • 50 gram cacaopoeder
  • 1-2 theelepels kaneel
  • 125 gram boter
  • 4 eetlepels melk
  • 1 theelepel vanille-extract

Wat moet je doen?

  • Bedek een bak- of cakeblik met bakpapier.
  • Smelt de boter en laat het een beetje afkoelen.
  • Voeg vervolgens de melk en het vanille-extract erdoor.
  • Zeef de cacaopoeder, poedersuiker en kaneel in een aparte kom.
  • Giet het melkmengsel erbij en roer het met een lepel door elkaar tot het een geheel vormt.
  • Giet het in de vorm en laat het in de koelkast goed afkoelen.
  • Snijd er blokjes van.
  • Bewaar ze in de koelkast.

Dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Allrecipes | Beeld: videostill, YouTube