In een half uurtje heb je dit gerecht op tafel staan
Pasta is eigenlijk altijd goed en zéker als je die pasta combineert met kaas. Dit gerecht is dan ook gewoon echt hemels. Buiten dat het gewoon heel lekker smaakt is het ook heel makkelijk te maken en hoef je niet diep in de buidel te tasten. Met maar vijf ingrediënten heb je dit gerecht al op tafel staan en reken maar dat iedereen ervan zal genieten. Hier kan niemand ‘nee’ tegen zeggen! Probeer het maar.
Wat heb je nodig? (voor 4 personen)
- 500 gram ravioli (kaasravioli)
- 690 gram tomatensaus
- 85 gram pepperoniplakjes
- 80 gram parmezaanse kaas, geraspt
- 80 gram mozzarella, in stukjes
Wat moet je doen?
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Vet een ovenschaal in en doe hier de helft van de ravioli in.
- Giet hier de helft van de saus overheen en roer het vervolgens goed door. Zorg ervoor dat de ravioli goed verdeeld is over de bodem van de ovenschaal.
- Leg de pepperoniplakjes over de laag ravioli en strooi daar vervolgens de parmezaanse kaas overheen.
- Leg de rest van de ravioli over de parmezaanse kaas en bedek het met de rest van de saus. Zorg ervoor dat de ravioli goed bedekt is onder de saus.
- Doe de overgebleven peperoni bovenop de saus en leg de stukjes mozzarella daaroverheen.
- Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en bak het geheel voor 30 minuten.
Variatietip: bak wat gehakt rul en schep dit door de ravioli heen.
Fan van dit recept? Bewaar het op Pinterest!
Bron en beeld: Food.com