Naomi

Wij kunnen niet meer zonder de Airfryer!

Dat de Airfryer handig is, dat wisten we al. Toch gebruiken veel mensen ‘m nog te weinig. Je kan er van alles en nog wat mee maken en vaak blijven we steken bij de frietjes en snacks. Zonde! Maak deze kaasballetjes en je zal zien dat ook dat mogelijk is!

De Airfryer is niet meer uit de keuken weg te denken.

Wat heb je nodig?

  • 60 gram bloem
  • 100 milliliter water
  • zout
  • 2 eieren, geklutsts
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 paprika, fijngesneden
  • 1 theelepel knoflook
  • een halve theelepel chillivlokken
  • 2-3 groene pepers
  • 1 eetlepel koriander
  • 2 eetlepels geraspte kaas
  • olie
  • paneermeel

Wat moet je doen?

  • Verhit een pan en doe hier het water in en breng het aan de kook.
  • Zet het vuur laag en voeg hier een beetje zout en bloem aan toe. Meng het goed. Doe het vuur uit.
  • Voeg stukje bij beetje het geklutste ei toe en maak er een zacht deeg van.
  • Voeg de ui, paprika, knoflook, chilivlokken, groene pepers, koriander en de geraspte kaas toe aan het mengsel.
  • Meng paneermeel met 1 eetlepel olie samen. Pak een balletje deeg en rol het door het paneermeel. Doe dit tot het deeg op is.
  • Verwarm de Airfryer op 180 graden en bak de balletjes in 10 minuten gaar en goudbruin.

Eet smakelijk!

Dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Vahrehvah | Beeld: Videostill