Robby
30 min.
4 pers.
Ingrediënten
  • 150 gram boerenkool
  • 750 gram kruimige aardappelen
  • 1 oranje paprika
  • 200 gram shoarmareepjes
  • 4 eetlepel knoflooksaus

Deze boerenkool met shoarma is echt heerlijk!

De zomer is dan toch echt voorbij en de koude dagen zijn aangebroken. De ‘r’ zit weer in de maand en dat betekent dat het ein-de-lijk weer tijd voor stamppot!

Stamppot boerenkool is een typisch Hollands gerecht dat bijna iedereen wel lekker vindt. Heerlijk met een stuk worst, spekjes en flink wat jus. Nederlandser kan je het niet krijgen! Weinig mensen durven daarom maar te variëren met het klassieke recept voor boerenkool en iedereen het het in principe op dezelfde manier. Zonde, want met een beetje creativiteit zet je een nog veel lekkerder recept op tafel! Deze keer ga je eens gek doen en gooi je er wat shoarma bij! Klinkt vreemd, smaakt heerlijk. Met nét wat andere ingrediënten zet je een compleet nieuw gerecht op tafel en je behoudt daarnaast wel de authentieke boerenkool-smaak. Kijk snel op de volgende pagina voor het makkelijke recept!


Pagina 2/2