Christel

Wij doen het nooit meer anders

Als je een portie nacho’s eet, mag guacamole niet ontbreken. Guacamole is niet alleen lekker, maar ook nog eens heel gezond. Hoewel de klassieke variant van de saus erg lekker is, kun je ook dít ingrediënt toevoegen om de dip nóg hemelser te maken.

Je smaakpapillen zullen je dankbaar zijn.

Geheim ingrediënt
De wereld van guacamole wordt net wat mooier wanneer je er wat hangop aan toevoegt. Maak je guacamole zoals je gewoonlijk zou doen en roer er daarna een paar eetlepels hangop door. Je zult verbaasd zijn hoe lekker de guacamole is geworden.

Hoe maak je hangop?
Bekleed een zeef met een vochtige, schone theedoek. Hang de zeef vervolgens in een diepe kom. Schenk volle yoghurt in de theedoek en dek dit af. Zet de kom daarna zo’n acht uur in de koelkast. Wanneer het vocht uit de yoghurt is getrokken, schep je het overgebleven yoghurt door de yoghurt. 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Reader’s Digest | Beeld: Unsplash