Desy
20 min.
4 pers.
Ingrediënten
  • 350 gram spaghetti
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 3 teentjes knoflook
  • 180 milliliter slagroom
  • 180 milliliter kippenbouillon
  • 30 gram mozzarella
  • 30 gram parmezaanse kaas
  • Zout en Peper
  • 2 eetlepels verse peterselie

Deze spaghetti moet je hebben gemaakt!

Deze romige spaghetti is namelijk de lekkerste pasta die je ooit zal proeven. Vergeet gehakt, tomatensaus en basilicum en haal de ingrediënten voor deze pasta in huis! Wij beloven je dat dit romigste spaghetti is die je ooit zult eten!

Zo maak je het:

  • Breng een ruime pan met water aan de kook met een beetje zout. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de pasta uitlekken maar bewaar 1 kopje met het kookwater.
  • Verhit ondertussen olie in een grote koekenpan en pers hierin de knoflook. Bak ongeveer 1 minuut en voeg dan de slagroom, kippenbouillon en een half kopje pastawater toe.
  • Voeg de gekookte pasta toe en roer goed door elkaar. Laat pruttelen tot de saus iets minder waterig is.
  • Haal van de warmtebron en voeg de kazen toe. Blijf constant roeren en voeg steeds een beetje pastawater toe.
  • Kruid met zout, peper en de peterselie.
  • Eet smakelijk!

Lees ook: Last van een opgeblazen gevoel? Dat kan aan deze groenten liggen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Delish | Beeld: videostill