Naomi

Hotdogs worden zo nóg lekkerder!

Hotdogs zijn lekker, maar soms wil je even wat anders. Deze hotdogs worden op een hele bijzondere manier gemaakt en zijn erg lekker. Ze combineren twee dingen die erg goed in de smaak vallen bij veel mensen. Hotdogs en chili. Wil je ze ook proberen? Kookfans legt je uit hoe het moet.

Wat heb je nodig? (voor 8 hotdogs)

  • 8 hotdogbroodjes of lange kadetjes
  • 8 knakworsten
  • 1 blik chili (bijvoorbeeld van Hak)
  • 60 gram gesmolten boter
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 2 eetlepels peterselie
  • 8 plakjes cheddar

Wat moet je doen?

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Doe de hotdogbroodjes in een ovenschaal en snijd een rechthoek in de broodjes. Pas op! Snij de broodjes niet helemaal door, want dan valt de hotdog eronderuit. Druk de bovenkant van de broodjes in, zodat er bootjes ontstaan.
  • Meng de boter met de knoflook en peterselie. Smeer de broodjes daarmee in en bak ze voor 5 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Vul de broodjes vervolgens met 1 plak cheddar per broodje en een beetje chili.
  • Plaats de knakworst bovenop de chili en smeer er dan nog wat meer chili op.
  • Bak de broodjes voor 20-25 minuten in de oven.

Eetsmakelijk!

Gek op broodjes? Probeer deze broodjes ook eens:

Bron: Tasty | Beeld: Videostill