Wat heb je nodig?
- 1 blikje met croissantdeeg
- 2 eetlepels boter op kamertemperatuur
- 50 gram suiker
- 1 eetlepel kaneel
- 4 eetlepels poedersuiker
- 2 eetlepels gesmolten boter
- Een drupje vanille aroma
Hoe maak je ze? Verwarm de oven voor op de temperatuur die op het blikje croissantdeeg staat.Mix daarna de 2 eetlepels boter, 50 gram suiker en 1 eetlepel kaneel goed door elkaar. Smeer de bodem van het croissantje in met een dun laagje van het boter/suiker/kaneel mengsel. Rol de croissantjes op en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en schuif ze voor 13 minuten de oven in. Als de croissantjes in de oven zitten begin je met het glazuur: meng de gesmolten boter, poedersuiker en de vanille aroma door elkaar. Laat de broodjes afkoelen als ze uit de oven komen en smeer ze dan in met het glazuur. Smullen maar!
Pagina 2/2
Beeld: Videostill