Wat heb je nodig?
- 4-6 pitabroodjes
- 100 gr ijsbergsla
- circa 10 cherrytomaatjes (gehalveerd)
- 1/4 komkommer (in blokjes)
- 1 rode ui (gesnipperd)
- 2 kipfilets (in stukjes gesneden)
- 2 tl Griekse kruidenmix (verkrijgbaar bij supermarkt)
- Tzatziki
Bak de kipfilet met de Griekse kruiden in wat olie en bereid ondertussen de pitabroodjes volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Als de kip gaar is na ongeveer 5 minuten zet je het vuur uit. Doe de sla, cherrytomaatjes, komkommer, ui, gebakken kipblokjes en de tzatziki in een kom. Meng alles goed door elkaar.Snijd de pitabroodjes aan de bovenkant open. Schep een paar lepels van de vulling in een pitabroodje en smullen maar!
Bron: Lekker&Simpel | Beeld: videostill leuke recepten
Pagina 2/2