Ingrediënten
  • 3 eetlepels gesmolten boter
  • 2 eetlepels Parmezaanse kaas
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • Zout of peper om het op smaak te brengen
  • 8 tot 10 goudkleurige aardappels, heel dun gesneden
  • Een muffin of poffertjespan (met 12 cupjes)
Kookfans
80 min.
5 pers.
Ingrediënten
  • 3 eetlepels gesmolten boter
  • 2 eetlepels Parmezaanse kaas
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • Zout of peper om het op smaak te brengen
  • 8 tot 10 goudkleurige aardappels, heel dun gesneden
  • Een muffin of poffertjespan (met 12 cupjes)

Parmezaanse aardappelsnacks om van te smullen

We hebben aardappelpuree, Franse frietjes, aardappelkoekjes en noem het maar op! Wanneer je een date of een feestje hebt en je wilt indruk maken met je kookkunsten, dan zoek je online naar dat ene geweldige recept. Nou, hier is dat recept waarvan we zeker weten dat je er gelukkig van zult worden! De perfécte Parmezaanse aardappelsnacks!

Ze zijn geweldig als bijgerecht of als voorgerecht, afhankelijk van wat je van plan bent en ze smaken geweldig!

Wat moet je doen?

  • Verwarm eerst de oven voor op 175 graden en vet of boter de pan goed in.
  • Doe alle aardappelschijfjes in een grote schaal en roer de gesmolten boter, Parmezaanse kaas, knoflookpoeder, tijm en zout en peper door elkaar.
  • Doe alles bij elkaar zodat alles mooi en evenredig bedekt is.
  • Neem de boterige schijfjes en doe ze in de cupjes, terwijl ze zorgt dat ze goed vast zitten, terwijl je ze er laag voor laag in doet.
  • Doe de muffin pan in de oven en bak ze 55 tot 60 minuten. Ze zijn klaar wanneer de bovenkant en zijkanten goudbruin zijn.
  • Bekijk het instructiefilmpje op de volgende pagina en we garanderen je dat je verbaasd zult staan over hoe gemakkelijk het is om te maken.

Bekijk hier het instructiefilmpje en laat je verrassen:

Lees ook: 5 dingen die je met aluminiumfolie kunt doen die je nog niet wist

Wil je dit artikel bewaren? Pin’t op Pinterest!

Bron: Home Cooking Adventure | Beeld: videostil