Zo smaakt de chips nog lekkerder
Of het nu weekend is of niet: chips smaakt op elke dag van de week heerlijk. Natuurlijk moet je niet elke dag aan die verleiding toegeven, maar als je in het weekend zin hebt in een hartige snack, mag je heus wel ‘ja’ zeggen tegen die (tortilla)chips. Jezelf nog even extra verwennen? Maak dan deze dip om je chips nóg lekkerder te maken.
Dit heb je nodig:
- 250 gram roomkaas, op kamertemperatuur
- 150 gram maïs, uitgelekt
- American Ranch kruiden (te koop bij Jumbo)
- 100 gram geraspte cheddar kaas
- zak tortillachips
Zo maak je het:
- Verwarm de oven voor op 190 graden.
- Klop in een grote kom de roomkaas los en voeg hier de kruiden en de helft van de cheddarkaas aan toe en roer tot het met elkaar is vermengd.
- Roer daarna de mais door het kaasmengsel en schep het mengsel daarna in een kleine ovenschaal.
- Verdeel daarna de rest van de kaas over de bovenkant van het mengsel.
- Zet het kaasmengsel 10 minuten in de oven tot het begint te bubbelen.
- Serveer direct met tortillachips.
Wil je dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!
Bron: Good Housekeeping | Beeld: Videostill YouTube Kali Mirch