Desy

Zo maak je het:

Doe alle ingrediënten voor het brood in het mandje van de broodmachine en zet deze er weer in. Stel de broodmachine in op programma normaal en korst A. Voeg de chocoladedruppels toe na de eerste piep. Maak ondertussen de Nutella door de hazelnoten fijn te malen in een keukenmachine. Maal net zo lang totdat er een hazelnootpasta ontstaat. Voeg twee eetlepels zonnebloemolie, drie eetlepels poedersuiker, één eetlepel cacaopoeder, een halve theelepel vanillearoma en een flinke snuf zout aan de pasta toe. Mix het geheel goed door elkaar tot een glad beslag. Smelt dan de melkchocolade in de magnetron en voeg dit toe aan de pasta. Mix een laatste keer tot een gladde pasta. Haal het brood uit de machine en laat een kwartier afkoelen. Snijd in plakken en serveer met de hazelnootpasta. Eet smakelijk!

Bron: Flair België | Beeld: videostill 


Pagina 2/2