Robby
60 min.
2-4 pers.
Ingrediënten
  • 1 stuk zalm per persoon
  • 300 gram sperziebonen per persoon
  • groene pesto
  • 200 gram cherrytomaten, gehalveerd

Het enige dat je nodig hebt is aluminiumfolie!

Wat is er nu lekkerder dan een heerlijk stukje verse vis? Wij zijn er in ieder geval gek op. Nu kan je het gewoon gaan bakken in de pan, maar je kan er veel creatiever mee omgaan.

Vis uit de oven is nog veel lekkerder! En het makkelijke is dat je je groenten er ook gewoon bij kan gooien, je bent in 1 keer klaar. Met een ingenieus envelopje van aluminiumfolie maak je een soort mini-stoompannetje voor je vis en groenten. De smaken dringen heerlijk door alle ingrediënten en het wordt heerlijk mals. Daarnaast heb je er helemaal geen troep van achteraf, het enige dat je gebruikt is aluminiumfolie! Ideaal, zeker voor een drukke doordeweekse avond als je even geen tijd hebt om te zwoegen achter de potten en pannen. Maar ook voor een wat uitgebreider diner is dit perfect, je zal er zeker indruk mee maken. Kijk snel op de volgende pagina voor het recept!


Pagina 1/2