Zo maak je het:
Verhit olie in een grote wok op middelhoog vuur en voeg de spinazie handje voor handje toe aan de pan. Bak de spinazie ongeveer twee minuten. Kluts de eieren in een grote kom met zout en peper. Rooster ondertussen de pijnboompitten in een schone, droge pan zonder olie goudbruin.
Zet de pijnboompitten apart en laat afkoelen. Doe een scheutje olijfolie in de koekenpan en schep hier een beetje van het eiermengsel in de pan en bak hier een kleine omelet van. Leg op een bord en doe hier een omgedraaid bord bovenop om hem warm te houden. Bak zo nog zeven omeletten. Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een ovenschaal in. Schep de pijnboompitten, tomatenblokjes, Italiaanse kruiden en de helft van de kaas door de uitgelekte spinazie en verdeel dit over de omeletten. Rol de omeletten op en leg deze in de ovenschaal. Garneer met kaas en doe 15 minuten in de oven. Eet smakelijk!
Pagina 2/2
Beeld: videostill Larry Richardson