Met maar een paar ingrediënten maak je een stel heerlijke pizzaloempiaatjes, een geweldige twist op het bestaande broodje.
Wat moet je doen?
- Begin met het voorverwarmen van de oven op 200 graden.
- Bak de tomaat, ui en chorizo kort aan in de pan.
- Voeg ondertussen de oregano toe, zet daarna het vuur uit. Pak een vel filodeeg uit de verpakking en leg deze met de punt naar beneden voor je.
- Schep ongeveer 1 eetlepel tot 1,5 eetlepel van de vulling op het filodeegvel.
- Vouw daarna de punt naar boven en vouw daarna de zijkanten naar binnen.
- Rol dan de loempia verder op naar boven.
- Breek daarna een ei in een bakje en kluts deze even door elkaar.
- Smeer met een kwast een beetje ei op het laatste puntje van het filodeegvel en plak hem dan dicht.
- Smeer ook nog wat ei over de bovenkant van de loempia.
- Ga zo door tot alle vulling op is en schuif ze een kwartiertje de oven in, eet smakelijk!
Pagina 2/2
Lees ook: Lekkere variatie: zo maak je heerlijke Big Mac-loempia’s
Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!
Beeld: pxhere