Naomi

Snel en makkelijk: deze pindakoekjes zijn geweldig

Als je eenmaal een koekjesbui hebt, houdt niets je meer tegen; je moet en zal koekjes maken. Je wilt meestal niet eerst naar de supermarkt om de ingrediënten te halen. Je wilt gelijk gaan bakken en daarom is er dit geweldige recept voor pindakoekjes. Je hebt maar drie ingrediënten nodig en die heb je hoogstwaarschijnlijk al in je keukenkastje staan. Geen reden om het niet te maken!

Veel bakplezier!

Wat heb je nodig? (voor 25 pindakoekjes)

Wat moet je doen?

  • Verwarm de oven op 160 graden.
  • Doe de suiker, ei en pindakaas in een kom en roer het alvast een beetje doorelkaar.
  • Pak de handmixer erbij en maak er een mooi egaal beslag van. Als er gekozen is voor een pindakaas met stukjes kan het zijn dat er nog stukjes zichtbaar zijn. In elk ander geval zal het een glad beslag zijn.
  • Maak 25 bolletjes van het beslag en leg die bolletjes met ongeveer 2 centimeter ruimte van elkaar af op een bakplaat bekleed met bakpapier.
  • Druk de bolletjes vervolgens plat met een vork.
  • Schuif de bakplaat in de oven en bak de koekjes in 20 minuten goudbruin en gaar.

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: One Pot Chef | Beeld: Videostill