Robby

Wat heb je nodig? 

  • 150 gr pasta
  • 150 gr gehakt
  • snufje zout en peper
  • halve ui, gesnipperd
  • 1 teen knoflook, fijngesneden
  • 100 gr zongedroogde tomaten
  • 20 gr geraspte Parmezaanse kaas
  • 6 blaadjes verse basilicum
  • (olijf)olie
  • 100 ml kookroom
  • handje geraspte kaas

Hoe maak je het? Zet een pan water op en kook de pasta volgens de bereidingswijze op het pak. Doe de knoflook, zongedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas, basilicum en een flinke scheut (olijf)olie in een keukenmachine. Meng alles goed door elkaar totdat je een soort rode pesto hebt. Giet een scheutje olie in een pan en bak het gehakt rul met een snufje zout en peper. Als het gehakt gaar is, voeg je de ui toe en bak je dit 2 minuten mee. Voeg daarna de rode pesto, de kookroom en een handje geraspte kaas toe. Meng alles goed door elkaar en laat het geheel nog een beetje opwarmen en zet dan het vuur uit. Meng de pasta door de saus en schep de pasta vervolgens op twee borden, eet smakelijk!

Bron: Lekker & Simpel | Beeld: pxhere


Pagina 2/2