Ze passen overal bij!
Heb je trek in groenten en een stukje vlees maar weet je niet wat je erbij moet serveren? Of zoek je gewoon een lekker bijgerecht? Dan zijn deze Dijon-aardappeltjes een hele goede keuze! Ze bevatten maar drie ingrediënten, zijn hartstikke makkelijk om te maken en passen echt bij ieder gerecht. Een absolute aanrader!
Dit heb je nodig:
- 900 gram kleine rode aardappelen, gehalveerd of in partjes
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels grove Dijonmosterd
- 1/2 theelepel zout
- 1/4 theelepel peper
Zo maak je het:
- Plaats een met bakpapier beklede bakplaat in het midden van de oven en verwarm deze voor op 220 graden.
- Plaats alle ingrediënten in een grote kom en hussel goed door elkaar.
- Leg vervolgens de aardappelpartjes met de schil naar boven toe op de met bakpapier beklede bakplaat.
- Rooster de partjes tien minuten in de voorverwarmde oven. Draai ze dan om met behulp van een spatel en rooster nog ongeveer tien minuten totdat de partjes bruin en zacht zijn.
- Eet smakelijk!
Dit recept bewaren? Pin het op Pinterest!
Bron: Kitchn | Beeld: Unsplash