Zo doe je het:
Verwarm de oven voor op 175 graden. Stamp de biscuitjes fijn tot kruimels en doe dit in een kom. Voeg de poedersuiker en gesmolten boter toe en meng het geheel goed door elkaar. Schep een lepel van het mengsel in ieder muffinvormpje van een ingevette muffinvorm en druk goed aan om een ‘cupje’ te maken. Bak de cupjes 4 tot 5 minuten in de voorverwarmde oven.
Snijd de chocoladerepen in vier stukjes terwijl de cups in de oven zitten. Snijd de marshmellows doormidden met een nat mes of een natte schaar. Haal de cups uit de oven en doe een stukje Twix in ieder vormpje. Leg daar een stukje marshmellow op en doe 1 tot 2 minuten in de oven. Laat afkoelen. Smelt de resterende chocolade in de magnetron en dip de bovenkanten van de cupjes in de gesmolten chocolade. Zet weer rechtop en laat afkoelen totdat de gesmolten chocolade is gehard. Eet smakelijk!
Pagina 2/2
Lees ook: Dit gevulde stokbrood is zó ontzettend lekker! Een traktatie voor het hele gezin!
Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!
Bron: Coleen’s Recipes | Beeld: videostill