Dit heb je nodig:
- 650 gram aardappelen
- 3 eetlepels kappertjes
- 3 eetlepels verse munt
- 3 eetlepels verse peterselie
- schil en sap van 1 citroen
- 3 eetlepels olijfolie
Zo maak je het:
Halveer de aardappels in lengte en doe ze in een pan. Kook water in een waterkoker en giet dit over de aardappelen heen. Breng weer aan de kook en laat 15 minuten zachtjes doorkoken tot de aardappelen zacht en gaar zijn. Hak de kappertjes en doe ze in een grote kom. Snijd de peterselie en de munt fijn en doe dit bij de kappertjes. Voeg de citroenschil, het citroensap en de olie toe en meng alles door elkaar met een vork. Voeg naar smaak peper en zout toe. Giet de aardappelen af en doe ze in de kom. Meng alles goed door elkaar. Serveer warm met een lekker stukje vlees!
Pagina 2/2
Beeld: Videostill