Deze ravioli is binnen een mum van tijd klaar
Mag men jou ’s nachts wel wakker maken voor een lekkere pasta? Dan ga je deze ravioli als Italiaanse keuken-fan ook heerlijk vinden. Dit gerecht is simpel, maar voldoet aan de smaakeisen die je stelt aan een fijne pasta.
Dit heb je nodig voor vier porties:
- 3 eetlepels boter
- 2 kleine sjalotjes, gesneden
- 1 theelepel verse tijm, gesneden
- 150 gram (baby)spinazie
- 2 theelepels sherry azijn
- snufje zout
- snufje peper
- 450 gram kaas ravioli
- 25 gram pistachenootjes, in stukjes gehakt
Zo maak je het:
- Kook de ravioli volgens de instructies op de verpakking. Giet daarna af.
- Verwarm boter in een koekenpan op laag vuur en voeg de sjalotjes en tijm toe. Laat dit 8 minuten opstaan en roer regelmatig.
- Voeg de spinazie toe en kook tot de spinazie slinkt. Zet het vuur uit en roer de sherry azijn, zout en peper door de spinazie.
- Voeg de ravioli toe en roer tot de ravioli is vermengd met de spinazie. Serveer daarna met stukjes pistache.
Dit recept bewaren? Pin hem dan op Pinterest!
Bron: Good Housekeeping | Beeld: Unsplash