Sabine

Deze ravioli is binnen een mum van tijd klaar

Mag men jou ’s nachts wel wakker maken voor een lekkere pasta? Dan ga je deze ravioli als Italiaanse keuken-fan ook heerlijk vinden. Dit gerecht is simpel, maar voldoet aan de smaakeisen die je stelt aan een fijne pasta.

Dit heb je nodig voor vier porties:

  • 3 eetlepels boter
  • 2 kleine sjalotjes, gesneden
  • 1 theelepel verse tijm, gesneden
  • 150 gram (baby)spinazie
  • 2 theelepels sherry azijn
  • snufje zout
  • snufje peper
  • 450 gram kaas ravioli
  • 25 gram pistachenootjes, in stukjes gehakt

Zo maak je het:

  • Kook de ravioli volgens de instructies op de verpakking. Giet daarna af.
  • Verwarm boter in een koekenpan op laag vuur en voeg de sjalotjes en tijm toe. Laat dit 8 minuten opstaan en roer regelmatig.
  • Voeg de spinazie toe en kook tot de spinazie slinkt. Zet het vuur uit en roer de sherry azijn, zout en peper door de spinazie.
  • Voeg de ravioli toe en roer tot de ravioli is vermengd met de spinazie. Serveer daarna met stukjes pistache.

Dit recept bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Good Housekeeping | Beeld: Unsplash