Christel

Dit heb je nodig voor één grote portie

  • 32 gram amandel- of kokosbloem
  • 30 gram notenboter
  • 20 milliliter Maple Syrup
  • 60 milliliter notenmelk
  • Chocolade chips naar wens
  • Snufje zeezout
  • Snufje Vanille proteïne poeder (optioneel)

Wat moet je doen?

1. Mix de droge ingrediënten in een kom en zet deze even apart.
2. Smelt de boter samen met de Maple Syrup in een pan op een laag vuur tot het een vloeibaar mengsel is geworden.
3. Voeg het botermengsel toe aan de droge ingrediënten en roer tot er een kruimelig beslag ontstaat.
4. Voeg de notenmelk beetje bij beetje toe tot je de gewenste dikte van het deeg hebt. Het kan zijn dat je een beetje melk overhoudt. Voeg vervolgens de chocolade chips toe en je cookie dough is klaar om te eten.

Je kunt deze lekkernij nog een paar dagen bewaren in de koelkast.

Pagina 2/2

Lees ook: Citroenpers in huis? Dan gebruik je deze waarschijnlijk je hele leven al verkeerd

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Well&Good |Beeld: Maxpixel