Desy
Ingrediënten
  • 4 middelgrote eieren
  • 8 groene olijven, fijngehakt
  • 1 geroosterde paprika uit pot
  • peterselie
  • 60 ml mayonaise
  • 1 eetlepel mosterd
  • paprikapoeder
  • zout en peper

Gevulde eieren met een Spaans tintje!

Je familie zal versteld staan van dit recept voor gevulde eieren! We weten zeker dat je ze op deze manier nog nooit hebt gegeten. We laten je vandaag namelijk een recept zien voor gevulde eieren met een Spaans tintje. Lees gauw verder!

Breng een ruime pan met water en 1 eetlepel zout aan de kook. Doe de eieren hier voorzichtig in en roer zacht met een houten lepel zodat alle eierdooiers mooi in het midden zitten als je de eieren eruit haalt. Kook de eieren ongeveer 10 – 12 minuten zodat ze hardgekookt zijn.

Giet het water af en doe koud water in de pan. Laat de eieren afkoelen en pel ze. Snijd ze verticaal doormidden en haal de eierdooiers eruit. Doe alle eierdooiers in een kommetje en prak deze fijn. Voeg de mayonaise, mosterd en paprikapoeder toe en mix goed door elkaar. Doe de fijngesneden olijven erbij en meng door de pasta. Snijd de geroosterde paprika in fijne stukjes en meng ook dit erdoorheen. Breng op smaak met zout en peper. Schep het mengsel in de halve eieren. Garneer met een beetje peterselie of paprikapoeder en een hele olijf. Eet smakelijk!

Beeld: videostill