Desy

Heerlijk als lunch en als hapje!

Heb je zin om jezelf eens lekker te trakteren? Dan moet je dit gevulde stokbrood echt eens proberen! Het zit boordevol lekkere ingrediënten en is hartstikke makkelijk om te maken. Ga gauw naar de supermarkt om de volgende ingrediënten te halen:

Dit heb je nodig:

  • 250 gram rundergehakt
  • zout en peper naar smaak
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel Worcestershire saus
  • 2 eetlepels boter
  • 1 groene paprika
  • 1 gele ui, fijngesneden
  • 100 gram champignons, in plakjes
  • 1 stokbrood, in de lengte doormidden gesneden
  • mayonaise
  • geraspte kaas

Zo maak je het:

  • Verhit de oven voor op 200 graden.
  • Breng het gehakt op smaak met peper en zout (en eventueel gehaktkruiden).
  • Verhit de olijfolie in een pan en bak het vlees hierin rul.
  • Voeg de Worcestershire saus toe aan de gehakt en mix goed door elkaar.
  • Haal het vlees uit de pan, voeg de boter, de paprika, de ui en de paddestoelen toe en breng op smaak met peper en zout.
  • Bak de groenten twee minuten en blijf roeren.
  • Smeer beide kanten van het stokbrood in met mayonaise en bestrooi met geraspte kaas.
  • Bak 10-15 minuten in de voorverwarmde oven en strooi er nog wat geraspte kaas overheen.

Dit recept bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: The Recipe Critic | Beeld: Videostill