Deze combinatie is goddelijk!
Soms kom je recepten tegen die gewoon te geweldig zijn voor woorden. Deze taart is er zo één. Pannenkoeken en chocolade samengevoegd tot een taart. Alsof Nutella op je pannenkoek niet al feest genoeg was? Heb jij er al zin in? Wij ook! Laten we beginnen.
Tip: Als je geen zin hebt om pannenkoeken te bakken kan je ook kiezen voor de kant-en-klare variant.
Wat heb je nodig (voor 1 taart)
- 12 pannenkoeken
- 2 eetlepels bloem
- 300 gram suiker
- 50 gram cacaopoeder
- 113 gram ongezouten boter
- 180 milliliter gecondenseerde melk (blikje in het houdbare melkschap)
- 1 theelepel vanille extract
- frambozen
- slagroom
Wat moet je doen?
- Rol de pannenkoeken op een laagje bloem uit tot ze mooi plat zijn.
- Breng de melk, suiker en cacaopoeder aan de kook. Als het kookt draai je het vuur tot middelhoog en laat je het glazuur in drie minuten dikke worden, maar hou het wel schenkbaar.
- Plaats een pannenkoek op een rooster en smeer er een paar eetlepels icing op. Herhaal dit tot de pannenkoeken op zijn en giet vervolgens de rest over de pannenkoeken heen.
- Druk wat frambozen in het glazuur en spuit er wat toefjes slagroom bij.
Eet smakelijk!
Dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!
Bron en beeld: Mom Loves Baking