Robby
30 min.
4 pers.
Ingrediënten
  • 500 gram rundergehakt
  • 1 ei
  • 4 eetlepels paneermeel
  • 1 teentje knoflook
  • 8 bolletjes mini-mozzarella
  • 1 theelepel pizzakruiden

Deze gevulde gehaktballen zijn om je vingers bij af te likken!

Niets lekkerders dan een heerlijke oer-Hollandse gehaktbal. Iedereen heeft wel zijn eigen manier om er één te maken en meestal hebben is dit van generatie op generatie doorgegeven.

De meeste vrouwen hebben ergens nog wel een schriftje liggen met daarin grootmoeders recept. Heerlijk natuurlijk, maar je kan zelf ook variëren met deze heerlijke bal! Met een paar ingrediënten maak je een heerlijke gehaktbal gevuld met mozzarella, net een beetje anders dan je gewend bent maar minstens net zo lekker.

Kijk snel op de volgende pagina om het recept te zien, het is heel simpel!


Pagina 1/2