Naomi

Een combinatie die je niet verwacht

Sommige recepten verzin je zelf gewoon niet zo snel. Dit recept is daar een perfect voorbeeld van. Wij dachten altijd dat bechamelsaus het beste bij pasta gegeten kan worden, maar bij dit gerecht past het perfect! Geen reden om het niet te proberen.

Hop, naar de supermarkt!

Wat heb je nodig?

  • 3 grote aardappelen
  • 500 gram rundergehakt
  • 1 ui
  • een handje verse peterselie
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • peper en zout
  • 1 pot bechamelsaus
  • een handje geraspte kaas

Wat moet je doen?

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Kook de aardappelen in 20 minuten gaar en snijd ze in plakjes.
  • Meng nu het rundergehakt met de ui, peterselie, paprikapoeder, zout en peper.
  • Maak balletjes van het gehaktmengsel.
  • Leg aardappelschijfjes op de bodem en zijkant van een ingevette overschaal.
  • Doe nu de balletjes in de ovenschaal en plaats de aardappelschijfjes tussen de balletjes.
  • Giet nu bechamelsaus over de balletjes en bestrooi het met wat geraspte kaas.
  • Bak het geheel gaar in 20 minuten.

Bekijk hier hoe het moet:

Lees ook: Dit is de meest simpele spaghetti ooit: één ovenschaal spaghetti met gehaktballen

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: ChefClub | Beeld: videostill ChefClub