Ingrediënten
  • 300 gram pasta (bij voorkeur penne of fusilli)
  • 300 gram broccoli
  • Zout en peper
  • 3 bosuitjes
  • 4 tomaten
  • 2 blikken zalm van ongeveer 200 gram
  • 200 gram hüttenkäse
  • 2 à 3 eetlepels verse basilicum
  • 75 gram belegen geraspte kaas
redacteur
25 min.
4 pers.
Ingrediënten
  • 300 gram pasta (bij voorkeur penne of fusilli)
  • 300 gram broccoli
  • Zout en peper
  • 3 bosuitjes
  • 4 tomaten
  • 2 blikken zalm van ongeveer 200 gram
  • 200 gram hüttenkäse
  • 2 à 3 eetlepels verse basilicum
  • 75 gram belegen geraspte kaas

Snel, lekker en makkelijk!

Wie zegt dat je lang in de keuken moet staan om iets lekkers klaar te maken, of een echte keukenprins(es) moet zijn? Er zijn van die gerechten die zowel makkelijk als snel klaar te maken zijn, en ook nog eens hemels smaken! Een goed voorbeeld daarvan is deze gegratineerde pasta met zalm en broccoli. Het ideale maaltje, wat ons betreft.

Deze pasta is de ultieme combinatie van snel, makkelijk én lekker!

Gebruikers van de mobiele versie van onze website vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Kook de pasta en broccoli in ongeveer 10 minuten beetgaar.
  • Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes en de tomaten in stukjes. Verdeel de zalm in stukjes.
  • Giet de pasta en de broccoli af en meng de zalm, ui, hüttenkäse en basilicum erdoor. Breng op smaak met peper en zout
  • Giet het mengsel in een lage ovenschaal en strooi de kaas erover. Zet de schotel in de oven en bak hem in 15 minuten, totdat de kaas gesmolten is.
  • Eet smakelijk!

Lees ook: Recept: romige pasta met kip, spinazie en champignon

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Smulweb | Beeld: Videostill