Heerlijk!
Aankomend weekend mogen we weer aan de slag voor een gezellige paasbrunch met familie of vrienden. Zoek je nog een leuk dessert om te maken voor je gasten? Lees dan snel verder, want dit recept is verrukkelijk én perfect voor aan de paastafel!
Fruitig dessert
Na het voor- en hoofdgerecht nog ruimte voor een dessert? Wij hopen van wel, want deze aardbeien met mascarpone, witte chocolade, cantuccini-koekjes en limoncello azijn kun je écht niet weerstaan!
Zo ga je te werk:
- Haal de kroontjes van de aardbeien en halveer ze. Meng ze vervolgens met de limoncello azijn.
- Smelt 100 gram witte chocola in een pan met 5 milliliter water. Laat de gesmolten chocolade iets afkoelen en meng vervolgens de mascarpone erdoorheen. Roer het mengsel goed door en laat het daarna 10 minuten opstijven in de koelkast.
- Smelt twee eetlepels witte chocola in een pan en hak de cantuccini-koekjes in kleine stukken.
- Verdeel de aardbeien over vier borden. Lepel de créme van mascarpone en witte chocolade over de aardbeien en strooi de gehakte cantuccini-koekjes over de aardbeien.
- Verdeel tot slot de warme, witte chocolade over het gerecht.
Eet smakelijk!
Lees ook: Paasrecept om van te smullen: feestelijke ijstaart van Hertog
Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!
Bron: Happyinshape | Beeld: Pexels